Carolien Jonkman: Dieren energetisch behandelen (2)

Een mevrouw heeft kat Dutch weg moeten doen omdat het niet samen ging met de honden en omdat de kat veel buiten was. Hij had een nieuw huisje en nieuw vrouwtje gekregen. Dutch is een buitenkat en blijkbaar voelde hij zich afgewezen. Ik ervaar hem als een trotse kat. Dutch is nu een week weg bij het nieuwe vrouwtje en het eerste vrouwtje voelt zich schuldig, is bang dat er iets ergs is gebeurd met Dutch of dat Dutch verdwaald is.

Als een dergelijke vraag met foto bij mij komt, maak ik verbinding met een dier. Als ik voel dat ik dat heb, kijk ik of het dier nog in een fysiek lichaam is. In dit geval zag ik de kat lopen. Ondanks veel ervaring blijft het voelen of een mens of dier nog in het lichaam is, een twijfelmomentje voor mij. Ik weet dat ik dan mag vertrouwen en ik zeg dan ook dat fouten gemaakt mogen worden. Ik ervoer emoties die de kat niet wilde voelen waardoor hij steeds meer weg ging. Het onderdrukken van de emoties zorgt ervoor dat hij niet logisch meer denkt. Hij is gevlucht en verdwaald.

Ik bekijk en ervaar het energieveld en de energiecentra van deze kat, zie zijn kleuren en breng deze vanuit allerlei manieren in balans. De basis is Usui Reiki, Shamballa Reiki, magnetiseren, healing en reading, visualisatie. Ik gebruik natuurlijk mijn intuïtie, en intuïtie gaat via gevoel en veel gaat na vele jaren oefenen nu vanzelf. In de loop van de jaren en vooral na een volle dag op bijeenkomsten waar mensen met vele verschillende dieren met vragen kwamen, leerde ik de energiesystemen in verbinding met hun fysieke lichaam van heel veel verschillende diersoorten kennen en helen. Zo heb ik kippen, (goud)vissen, (koi) karpers, koeien, geiten, paarden, schildpadden, een krokodil, konijnen, hamsters, katten en poezen en vele honden mogen leren kennen, er zaken over mogen vertellen en helen.

Om dieren energetisch te kunnen behandelen, hoeft u niet paranormaal begaafd te zijn: iedereen kan het leren! Ieder mens kan als energetisch dierentherapeut werken met de alom aanwezige universele energie. Met deze energie herstelt u het zelfgenezende vermogen van het dier zodat genezing op natuurlijke wijze plaatsvindt. Met betrekking tot Dutch. Drie vrouwen, met mij erbij, geven hem met liefde aan dat hij welkom in het oude huis is en vertellen telkens opnieuw waar dat huis is. Het voelt dat hij de weg gaat vinden. Nu afwachten.

Wil je dieren leren behandelen of heb je vragen over je dier, neem gerust contact op; info@carolienjonkman.nl of 0572-358181. Reageer gerust: info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.