Salland Centraal

Salland Centraal beschikt over een goed gelezen site, een leidende Weekkrant (het Weekblad voor Salland) en social media als Facebook en Twitter. Doordat we al deze podia heel mediumspecifiek gebruiken, bereiken we alle doelgroepen in betreffende regio’s en zijn daarom voor bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren altijd de goede plek om hun boodschap zo breed mogelijk of juist zo specifiek mogelijk onder de aandacht te krijgen.
De redactie gaat zelf op zoek naar nieuws, maar plaatst ook wat bewoners aanleveren. Dat kunnen aankondigingen zijn van verenigingen, maar ook een verslag van een evenement. Dat mogen jubilea zijn, oproepen voor deelname of inschrijving of iets wat je zo spontaan meemaakte.
SallandCentraal en het Weekblad voor Salland richten zich op pak ‘em beet de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe en enkele omliggende dorpen. Concreet gaat het om: Boerhaar, Boskamp, Broekland, Den Nul, Elshof, Haarle, Heeten, Heino, Herxen, Laag Zuthem, Lemelerveld, Lettele, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Middel, Nieuw Heeten, Olst, Raalte, Welsum, Wesepe en Wijhe.
Weekblad voor Salland en SallandCentraal.nl zijn eigendom van de Persgroep. De exploitatie is in handen van Acta Diurna Salland BV.