Deze week in de krant

0257951_Sara.jpg

50-jarige Mirjam verrast door 49 Sara’s

NIEUW HEETEN - Mirjam Pijnappel uit Nieuw Heeten is vorige week woensdag 50 jaar geworden. Om haar te verrassen, brachten 49 vrienden en familieleden haar, verkleed als Sara, een bezoek. De vijftigste Sara was natuurlijk Mirjam zelf.

0258152_Buitenbios.jpg

Buitenbioscoop ter ere van 900 jaar Raalte geslaagd

RAALTE – Afgelopen zaterdag verrees er een buitenbioscoop op het plein tussen de Plaskerk en het Annahuis in Raalte. Het ging om een initiatief van Jur Maatman van BRESevents in samenwerking met René Legebeke van het FilmHuisRaalte. Dit ter ere van het 900-jarig bestaan van Raalte. De twee kinderfilms op

0258115_Winnaar_Cees_Ooms.jpg

Cees Ooms winnaar clubkampioenschap Fotoclub Salland

RAALTE - Cees Ooms heeft dit jaar het clubkampioenschap van Fotoclub Salland gewonnen. 25 leden van de club deden mee en leverden hun favoriete foto’s in.

spot_img

Workshop ‘Is ondernemen iets voor mij’ van Startersloket Raalte

RAALTE - Het Startersloket Raalte verzorgt op donderdag 15 juni de workshop ‘Is ondernemen iets voor mij?’ Die vindt plaats bij Sportbedrijf Tijenraan. De workshop is gericht op mensen die overwegen om een eigen bedrijf te beginnen.

Gemeente Raalte doet aangifte van vernieling bushokjes

RAALTE - De gemeente Raalte gaat aangifte doen van de vernieling van zes bushokjes. In het weekend van vrijdag 5 tot en met zondag 7 mei zijn er op verschillende plekken in Raalte ruiten van abri’s vernield. Het is niet de eerste keer dat vandalen het hebben gemunt op de

mint steekt rohda jo10 4 in het nieuw

Mint Keuken- en Interieurbouw uit Raalte heeft het team van Rohda JO10-4 in het nieuw gestoken. Onlangs ontving het team uit handen van Jody Scholten, mede-eigenaar van Mint, trainingspakken en trainingstenues. De jonge voetballers ging even op de foto met de sponsor.

spot_img

Laatste nieuws

spot_img