Home / Evenement / Singlepresentatie Leon Kruitbosch

Singlepresentatie Leon Kruitbosch

18-01-2020 -
19:30 - 23:59

Locatie
Camping Heino te Heino


HEINO – “Een talent waar potentie in zit en een toffe gozer.” Producer Frank van Etten heeft niet veel woorden nodig om Leon Kruitbosch te omschrijven. De Heinose volkszanger die ook wel bekend staat als ‘De Zingende Elektricien’ presenteert op zaterdag 18 januari zijn derde single ‘Sluit maar aan’ in Zaal-Restaurant De Remise (bij camping Heino).

De tijd van het jaar is heel bewust gekozen, want ‘Sluit maar aan’ is een echt feestnummer en heeft alles in zich om uit te groeien tot een onvervalste carnavalskraker. “Hopelijk leidt het tot wat meer optredens. Nee, niet tijdens de carnavalsdagen zelf. Dat gaat me niet mis. We bouwen ieder jaar een wagen om mee te doen met diverse optochten. Dat is veel te leuk om te laten schieten. Ik neem er zelfs twee weken vrij voor.”
Maar ambities zijn er desondanks genoeg. Frank en Leon hebben contractueel vastgelegd dat er dit jaar drie nieuwe platen verschijnen. “Natuurlijk is het nog steeds hobby, maar in 2020 wil ik me toch iets serieuzer met de muziek bezig houden. Vandaar ook de intensievere samenwerking met Frank van Etten. We hopen gewoon dat het olievlekje weer iets groter wordt”, stelt Leon die eerder al de singles ‘Gooi die handen in de lucht’ en ‘Wat jij’ uitbracht. Beiden zijn momenteel te downloaden via de digitale muziekservice Spotify.
Leon Kruitbosch is 18 januari natuurlijk de hoofdgast op zijn eigen presentatiefeest, maar in zijn kielzog komt een keur van artiesten naar Heino. Van Nederlandstalige toppers zoals Willem Barth en Frank van Etten tot collega-talenten als Tinus Hoekstra, Marco de Hollander, Daniëlle Wijkstra, Jeroen van Zelst en Spang.
De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten à 7,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij gemakswinkel De Smulbaai in Heino en via de Facebookpagina van Leon Kruitbosch. Aan de deur kosten kaarten 10 euro.

Lees ook

Rick Evers: Zilveruitjes

Ik weet niet zeker of ik tomaat lust. Gewoon een hele tomaat opeten doe ik …