Filmavond met om 18.30 uur Sing 2 en om 20.30 uur The Father

  Holstohus, Olst
  30 september 2022
  00:00 uur


  OLST – Het Filmhuis Olst vertoont op vrijdag 30 september weer twee films in het Holstohus: één voor kinderen en één voor volwassenen. Het programma begint om 18.30 uur met de animatiefilm ‘Sing 2’ (vanaf 6 jaar); om 20.30 uur volgt de dramafilm ‘The Father’.

  In Sing 2 draait alles om koala Buster Moon die samen met zijn groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voorbereidt. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster, de leeuw Clay Calloway, ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. En die heeft zich afgezonderd in het bos, om te treuren om zijn verloren vrouw. De film is Nederlands ingesproken. Tickets kosten 3 euro.
  ‘The Father’ is een fascinerend portret van een man (Anthony Hopkins) die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. Hij woont alleen in Londen en weigert de verpleegsters die zijn dochter Anne hem probeert op te dringen. Toch wordt de hulp steeds dringender, want Anne heeft besloten om naar Parijs te verhuizen. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. Tickets kosten 7,50 euro (leden van het Nut 5,50 euro).
  Kaarten voor beide films zijn verkrijgbaar via www.nutolstdeventer.nl.