Triatlon Heino

  Zwembad de Tippe, Heino
  27 augustus 2022
  09:00 uur


  Triatlon Heino bij zwembad De Tippe

  HEINO – Vrienden van De Tippe houdt op zaterdag 27 augustus de negende editie van de (een-achtste) Triatlon Heino bij zwembad De Tippe.

  Deelnemers krijgen eerst 500 meter zwemmen, daarna 22,5 kilometer fietsen en als laatste 5 kilometer hardlopen voor de kiezen. Recreant of gevorderd? Dat maakt niets uit! Meedoen met een team kan natuurlijk ook. Opgeven kan via www.vriendenvandetippe.nl. De deelnamekosten bedragen 10 euro (in estafettevorm 6 euro p.p.). Voor de kinderen (6 – 12 jaar) is een kids-parcours uitgezet met afstanden van 100 meter zwemmen, 2,5 kilometer fietsen en 1 kilometer hardlopen. De verschillende onderdelen worden in verband met de veiligheid voor de kinderen allemaal uitgevoerd op het zwembadterrein. Voor hen is deelname gratis.
  De start van de triatlon is om 9.00 uur. De Kids-triatlon begint zodra de deelnemers het zwembad hebben verlaten; dat zal omstreeks 10.30 uur zijn. Er is plek voor maximaal honderd deelnemers.
  Voor de organisatie van de triatlon zijn extra vrijwilligers welkom. Ook meehelpen? Mail dan naar info@vriendenvandetippe.nl. De Triatlon Heino wordt mede mogelijk gemaakt door Fakkert Diervoeders.