50-plus Zomerfit beweegochtend

  Zwembad de Tippe, Heino
  16 augustus 2022
  10:00 uur


  HEINO – Vrienden van De Tippe en Sportbedrijf Raalte organiseren dit jaar weer zes 50+ Zomerfitochtenden bij Zwembad De Tippe in Heino. Op de dinsdagen 19, 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus zijn er van 10.00 tot 11.30 uur telkens leuke, laagdrempelige workshops. Deelname is gratis.

  Elke ochtend begint met koffie, thee en iets lekkers, waarna de deelnemers tweemaal twintig minuten gaan bewegen. Elke dinsdag is er een ander programma. De activiteiten zijn op de ligweide van het zwembad en voor de liefhebbers zijn er ook workshops in het water. De organisatie is in handen van vrijwilligers van Vrienden van De Tippe, Fysiotherapeut Rolien van der Heijden, Tai Chi instructeur Anja Dam en Inge Prins van Sportbedrijf Raalte. Dit jaar zijn er ook Brain Gym workshops van Maike Korte, waarbij lichaam en geest worden uitgedaagd. En VV Heino verzorgt een aantal dinsdagen walking football.
  Deelname aan de 50+ Zomerfitochtenden is gratis. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Aanmelding met vermelding van naam, adres, e-mail, telefoonnummer en de datum van deelname is mogelijk via info@vriendenvandetippe.nl of door het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij het Dorpshuus of zwembad de Tippe. Ook mensen met een rolstoel of rollator zijn van harte welkom. Makkelijk zittende kleding is aan te raden. Meer informatie is te vinden op www.vriendenvandetippe.nl.