Filmhuis Olst met Luca (18.30 uur) en Made in Italy (20.30 uur)

  Holstohus, Olst
  24 juni 2022
  00:00 uur


  Filmhuis Olst met ‘Luca’ en ‘Made in Italy’

  OLST – Het Filmhuis Olst vertoont op vrijdag 24 juni weer twee films in het Holstohus: één voor kinderen en één voor volwassenen. Het programma begint om 18.30 uur met de Amerikaanse animatiefilm ‘Luca’ en om 20.30 uur volgt de Amerikaanse komedie ‘Made in Italy’

  Luca handelt over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft in een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra. Hij ontmoet een andere jongen die zijn beste vriend wordt. Maar die vriend heeft een geheim. Hij is stiekem een zeemonster… De film is Nederlands ingesproken en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De entree bedraagt 3 euro.
  Made in Italy handelt over de eigenzinnige kunstenaar Robert (Liam Neeson) en zijn vervreemde zoon Jack die naar Italië reizen om het huis van hun overleden echtgenote en moeder te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken ze ook aan hun relatie. Een kaartje kost 7,50 euro (leden van het NUT 5,50 euro). Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.nutolstdeventer.nl.