Zwemvierdaagse

  Zwembad de Tippe, Heino
  31 mei 2022
  18:00 uur


  HEINO – Vrienden van De Tippe en Sportbedrijf Raalte presenteren op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, weer het dauwzwemmen. De week erna, van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni is de Zwemvierdaagse bij zwembad De Tippe in Heino. Met extra festiviteiten in verband met het 50-jarig bestaan van het bad.

  Zowel vroege als minder vroege vogels kunnen hun hart ophalen bij het dauwzwemmen dat van 7.30 tot 10.30 uur plaatsvindt. Naast een frisse duik, zorgt het Buitenhuys voor broodjes, beleg, koffie, thee, een gekookt eitje en een aantal andere smakelijke verrassingen. Voor de jeugd worden er spelletjes in het bad georganiseerd. Dauwzwemmen is gratis voor abonnementhouders van De Tippe. Overige gasten van 18 jaar en ouder betalen het reguliere tarief van 5,50 euro. Ben je tussen 3 en 17 jaar dan betaal je 4,50 euro en voor kinderen onder de 3 jaar is het tarief 3 euro. Wanneer het 25 graden of meer is, is De Tippe ook tussen 12.00 en 17.00 uur geopend.
  Van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni volgt de Zwemvierdaagse. Elke dag kan er van 18.00 tot 20.00 uur gezwommen worden voor een medaille. Volwassenen zwemmen 500 meter (twintig baantjes) en kinderen tot en met 12 jaar 250 meter (tien baantjes) per dag.
  Aanmelden is mogelijk op www.vriendenvandetippe.nl. Late beslissers hebben op maandag ook nog een kans om aan de kassa een deelnameticket te kopen. De kosten voor de zwemvierdaagse bedragen 5 euro per persoon in de online voorverkoop en 7 euro op maandag. Kinderen kunnen ook met de hele klas meedoen. Vermeld bij inschrijving de school en klas en maak kans op een lasergame arrangement bij Go Challenge!

  Extra activiteiten

  Omdat zwembad De Tippe dit jaar 50 jaar bestaat, pakt de organisatie tijdens de Zwemvierdaagse uit met extra activiteiten. Op maandag is er een T-shirt estafette, op dinsdag een klim-en-klauterparcours en op woensdag kunnen kinderen schatduiken. De donderdag eindigt met een knaller. Dan staat er een heuse ‘sweeper’; ga je ‘Met glans van de Schans’ en is er een koffietentje voor de ouders. Die avond staat ook de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd van Vrienden van De Tippe op het programma.

  www.vriendenvandetippe.nl