Hendrik-Jan Bökkers (uitverkocht)

  Hoftheater, Raalte
  6 mei 2022
  20:15 uur


  RAALTE – Het Hoftheater in Raalte krijgt op vrijdag 6 mei bezoek van Hendrik-Jan Bökkers en op zaterdag 7 mei van Slagerij van Kampen. Op maandag 9 mei volgt de Hoftheatertipavond. Daarbij wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht aangaande het nieuwe theaterseizoen.

  Hendrik Jan Bökkers staat al zijn hele leven op de planken en verwierf in het oosten des lands faam als gitarist van Jovink en de Voederbietels. Met zijn eigen band Bökkers speelt hij vanaf 2007 in heel Nederland de planken uit het podium. In het Hoftheater brengt hij zijn programma ‘Thuus he’j ook niks te lachen!’. Aanvang is om 20.15 uur. De avond is al uitverkocht.
  Slagerij van Kampen brengt de voorstelling ‘Rhythm of Life’. Met de hartverwarmende energie van de bandleden, indrukwekkende set-ups, shows vol visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepende drums is Slagerij van Kampen een fenomeen van wereldformaat geworden. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 28,50 euro.

  Nieuw seizoen

  De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen gaat binnenkort van start (op 11 mei de voorverkoop voor Hofgenoten en op 18 mei de vrije verkoop) en daarom organiseert het Hoftheater weer de jaarlijkse Hoftheatertipavond. Op maandag 9 mei om 20.15 uur staan verschillende live artiesten klaar om een voorproefje te geven en wordt er van alles verteld over wat er in ‘22-‘23 allemaal te zien zal zijn. Kaarten kosten 10 euro inclusief koffie vooraf/drankje na afloop.
  Zie verder www.hoftheater.nl.

  Slagerij van Kampen. Foto: Ronald du Chatinier