Start Filippinovoorjaarswandeltocht van Stichting Red Horse Company

  Rozendaelseweg 9, Heino
  24 april 2022
  10:30 uur


  HEINO/LIERDERHOLTHUIS – Stichting Red Horse Company presenteert op zondag 24 april voor het eerst een Filippinovoorjaarswandeltocht. De deelnemers kunnen kiezen uit (bepijlde) routes van 5 of 10 kilometer.

  De Filippinovoorjaarswandeltocht komt in de plaats van de jaarlijkse Filippinosnertwandeltocht. Die moest begin dit jaar nog worden afgelast in verband met corona. Starten kan tussen 10.30 en 13.00 uur bij de familie Bos aan de Rozendaelseweg 9 in Heino (te bereiken via de Bornweg en niet via landgoed ’t Rozendael). De deelnamekosten bedragen 6 euro, inclusief koffie/thee (kinderen 2 euro). Honden mogen mee, mits aangelijnd.
  De Red Horse Company bestaat uit een groep vrijwilligers uit Heino, Lierderholthuis en omstreken die jaarlijks drie weken of langer op ‘bouwreis’ gaat naar de Filippijnen om huizen te (helpen) bouwen voor mensen die geen fatsoenlijk dak boven hun hoofd hebben. De volledige opbrengst van de wandeltocht is bestemd voor dat doel. Overigens betalen de vrijwilligers zelf alle kosten voor reis, verblijf en eten en drinken. Een vrijwillige bijdrage overmaken kan op de rekening van Red Horse Company: NL88RBRB 0845 1409 22. Meer info www.redhorsecompany.nl en redhorsecompany facebookpagina.