Erwin Nyhoff met band met ode aan Elvis

  Hoftheater, Raalte
  21 januari 2023
  20:15 uur


  RAALTE – Het Hoftheater in Raalte presenteert het komende weekend een tweetal activiteiten. Op zaterdag 21 januari verzorgt Erwin Nyhoff samen met een band een tribute aan Elvis Presley en op zondag 22 januari volgt het Kinderboekenfestival. Er zijn dan voorstellingen te zien van Boer Boris en Gonnie en Gijsje en de jonge bezoekers kunnen volop spelen.

  Erwin Nyhoff komt zaterdag met een grote band compleet met blazers en zangeressen om de mooiste liedjes van Elvis ‘The King’ Presley te vertolken. Elvis is een van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Tijdens zijn actieve zangcarrière, nam hij meer dan zevenhonderd songs op met als hoogtepunten Always on My Mind, Allright, Are You Lonesome Tonight, Hounddog, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock, Love Me Tender, Blue Suede Shoes, Suspicious minds, In The Ghetto en Don’t Be Cruel. Nyhoff zingt ze allemaal. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 28,50 euro
  Zondagochtend volgt het Kinderboekenfestival. De foyer van het theater wordt omgetoverd tot boerderij. De bezoekers worden bij binnenkomst ontvangen door boerin Marianne. Er staan die ochtend drie voorstellingen op het programma: twee maal Gonnie en Gijsje samen op stap (2 ; om 10.00 en 11.15 uur) en één maal Boer Boris is de baas (4 ; om 10:30 uur). Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de boeken van Olivier Dunrea. Het lieve gansje Gonnie trekt samen met haar vriendje Gijsje de wereld in op zoek naar haar laarsjes en tijdens hun tocht maken ze van alles mee. Zo ontdekken ze vreemde dieren en horen ze allemaal geluiden die ze nog niet kennen. Boer Boris is de baas is gebaseerd op de bekende prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Kaartjes voor Gonnie en Gijsje kosten 10 euro en voor Boer Boris 12,50 euro.
  In de foyer (gratis toegankelijk als je een kaartje hebt voor een van de voorstellingen) leren de kinderen van alles over de natuur. Ze kunnen van de tractorglijbaan roetsjen, puzzelen met koeienvlekken en groenten oogsten in de moestuin.
  Kaarten zijn te bestellen via de website www.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via 0572 361 361.

  Boer Boris is de Baas. Foto: Thijs Maas