Nieuwjaarsreceptie OVL en gemeente Dalfsen

  Zaal Reimink, Lemelerveld
  10 januari 2023
  19:15 uur


  DALFSEN – De gemeente Dalfsen houdt op dinsdag 10 januari haar nieuwjaarsreceptie bij Zaal Reimink in Lemelerveld. Daarmee sluit de gemeente aan bij de Nieuwjaarsreceptie van de ondernemersvereniging Lemelerveld (OVL).

  “Iedereen is van harte welkom! Niet alleen inwoners en ondernemers uit Lemelerveld, maar juist ook inwoners en ondernemers uit andere kernen”, aldus burgemeester Erica van Lente. De gemeente kiest er bewust voor om op bezoek te gaan in een van de kernen met de Nieuwjaarsreceptie. “Wij vinden het als college belangrijk om inwoners en ondernemers actief op te zoeken en met elkaar in gesprek te gaan. Aansluiten bij de Nieuwjaarsreceptie van de OVL is hier een uitgelezen mogelijkheid voor. Hopelijk wordt de receptie goed bezocht en kunnen we volgend jaar onze nieuwjaarsreceptie in een andere kern houden.”
  De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Om 19.45 uur houdt René Velthuis, interim voorzitter van de OVL, een kort woordje, gevolgd door de Nieuwjaarstoespraak van Erica van Lente. Daarna volgt een borrel die tot uiterlijk 21.00 uur duurt.