Filmhuis Olst met DC Club van Super-Pets (18.30 uur) en El Buen Patrón (20.30 uur

  Holstohus, Olst
  30 december 2022
  00:00 uur


  OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 30 december weer twee films in het Holstohus: één voor kinderen en één voor volwassenen. Het programma begint om 18.30 uur met de animatiefilm ‘DC Club van Super-Pets’ en om 20.30 uur volgt de Spaanse komedie ‘El Buen Patrón’.

  In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn de superhelden redden. De film is in het Nederlands nagesynchroniseerd. Een ticket kost 3 euro. De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  El Buen Patrón handelt over Blanco, de baas van een Spaanse fabriek. Hij zet alles op alles om een prijs voor perfectie te winnen. Als de jury langs komt, lijkt alles mis te gaan. Bovendien lopen de spanningen op als de onlangs ontslagen Jose met zijn twee kinderen opduikt en begint te eisen dat hij weer in dienst wordt genomen. De film was in februari de grote winnaar bij de Goya Awards (de Spaanse Oscars). Een kaartje kost 7,50 euro (Nutleden 5,50 euro). Tickets voor de beide film zijn verkrijgbaar via www.nutolstdeventer.nl of aan de zaal.