Speeddaten voor 65-plussers

  Zaal Zwakenberg, Raalte
  8 januari 2023
  14:00 uur


  RAALTE – WijZ welzijn Raalte houdt op zondag 8 januari een speeddatemiddag voor 65-plussers bij Zaal Zwakenberg in Raalte. De middag is bedoeld voor alle senioren die op zoek zijn naar gezelligheid, vriendschap of andere contacten.

  “Uit gesprekken met senioren, komt vaak naar voren dat zij contacten met anderen missen”, vertelt Ilse Rozendal van WijZ welzijn Raalte. “Een avond samen koken en eten, naar een museum, een fietstocht door de omgeving of gezellig bijkletsen met een kop koffie. Veel dingen zijn leuker om samen te doen dan alleen. Het is alleen niet voor iedereen vanzelfsprekend om nieuwe contacten aan te gaan.”
  Het programma duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Deelnemers worden welkom geheten door een gastvrouw. “De middag bestaat uit twee gedeelten”, vult Saskia Pijnappel aan. “In het eerste gedeelte kunnen deelnemers één op één met elkaar in gesprek, zodat zij kunnen kennismaken en kunnen ontdekken of er gedeelde interesses zijn of een klik is. Het tweede gedeelte van de middag is er de mogelijkheid om in groepsverband te kijken of er gedeelde interesses zijn. Zoals samen wandelen, koken, naar een museum of koffie drinken.”
  Deelnemen aan de speeddate? Opgave (voor vrijdag 23 december) is mogelijk bij Ilse Rozendal, mob. 06-13882293 of Saskia Pijnappel, mob. 06-13678478 op donderdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar i.rozendal@wijz.nu. Aan de middag zijn geen kosten verbonden. Consumpties zijn voor eigen rekening.