Lettelse Revue met Ait Vedan!

  Zaal Spikker, Lettele
  3 februari 2023
  20:00 uur


  LETTELE – De kaartverkoop voor de komende serie voorstellingen van de Lettelse Revue in Zaal Spikker gaat op zaterdag 17 december van start. De 37ste voorstelling ‘Ait Vedan’ is daar te zien op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari (die dag ’s middags én ’s avonds) en vrijdag 10 en zaterdag 11 februari.

  De middagvoorstelling op 4 februari begint om 14.00 uur; de avondvoorstellingen allemaal om 20.00 uur. Het wordt waarschijnlijk de laatste keer dat de Lettelse Revue te zien is in Zaal Spikker. Niet omdat de Lettelse Revue ermee zou stoppen, dat is niet aan de orde, maar omdat er serieuze plannen zijn om het zaalgedeelte van Spikker te slopen.
  De titel van de voorstelling stamt al uit 2020. Ait Vedan! Maar ja, corona dacht daar anders over. De Lettelse Revue gebruikt de titel echter als strijdkreet. “Het is perfect van toepassing op Lettele en op onze revuegroep. Ait Vedan; dat betekent: we gaan altijd door, we zijn niet klein te krijgen en niets houdt ons tegen, we zijn optimistisch. Dus moedig voorwaarts en op naar de revue in 2023.”
  Kaarten à 10 euro zijn vanaf zaterdag 17 december 10.00 uur verkrijgbaar bij Binnenenbuitenspeelgoed aan de Bathmenseweg 22. Contante betaling is niet mogelijk. Er geldt een maximum van tien kaartjes per persoon. Vanaf maandag 19 december zijn kaartjes ook online verkrijgbaar via www.binnenenbuitenspeelgoed.nl. Telefonisch bestellen is niet mogelijk.
  Kaarten ruilen of verkopen kan uitsluitend via www.revue-lettele.nl (onder prikbord).