Irish Christmas – an intimate evening (uitverkocht)

  Hoftheater, Raalte
  13 december 2022
  20:15 uur


  RAALTE – Het Hoftheater wordt ondergedompeld in kerstsfeer en ook de voorstellingen van volgende week passen in dat thema. Dinsdag 13 december komt Fergal O Murchú met een Ierse muziekgroep het kerstfeest inluiden met een wintershow. Vrijdag 16 december volgt het theaterconcert ‘Songs for the Road’ van de band The 70’s Unplugged. Tenslotte is er op zaterdag 17 december een improvisatiecabaretavond in kerstsfeer met de mensen van Op Sterk Water.

  Het begint dus op dinsdag 13 december met het concertprogramma ‘Irish Christmas – an intimate evening’. Als de Ieren kerst vieren kan dat alleen maar uitmonden in een onvergetelijk muzikaal feest. Laat dat maar aan Fergal Ó Murchú over. De grootmeester van de traditionele Ierse muziek, die al elf prestigieuze muziekprijzen in de wacht sleepte met zijn producties, heeft een nieuwe kerstshow samengesteld. Het concert is uitverkocht.
  Vrijdag 16 december volgt de show ‘Songs for the Road’ van The 70’s Unplugged. Van Eagles tot Crosby, Stills, Nash & Young; van John Denver tot James Taylor; van Joni Mitchell tot Linda Ronstadt en vele anderen. Een avond genieten voor de liefhebbers van pure popmuziek. Aanvang is om 20.15 uur. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Die kosten 23 euro.
  De mannen van Op Sterk Water helpen de bezoekers op zaterdag 17 december herinneren dat improviseren niet alleen onontkoombaar is, maar zelfs de oplossing in vele situaties. Ook met kerst, de gezelligste tijd van het jaar. Dave Luza en Daniël Koopmans komen met een gast: Elisa Beuger. Op Sterk Water staat al twintig jaar aan de top als het gaat om improvisatiecomedy. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 20 euro.

  Kaarten bestellen kan via www.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361.

  Foto: The 70’s Unplugged