Concert van Fuse

  Hoftheater, Raalte
  8 december 2022
  20:15 uur


  RAALTE – Het Hoftheater presenteert de komende dagen en weken diverse grote namen. De bekende actrice Loes Luca voert op donderdag 1 december haar voorstelling ‘Uit het Hoofd’ op. Op vrijdag 2 december volgt de muzikale show ‘Jungleprinter’ van Zoutmus; op donderdag 8 december viert het ensemble Fuse, bekend van Podium Witteman, haar 10-jarig bestaan; op vrijdag 9 december komt cabaretier Stefano Keizers met zijn voorstelling ‘Hans Teeuwen’ en tenslotte verzorgt Buddy Vedder op zaterdag 10 december met de band A Perfect Combination een theaterconcert met als thema: The Legends we’ve lost.

  Actrice Loes Luca is bekend van onder andere ‘Ja zuster, nee zuster’,’’t Schaep met de 5 pooten’, ‘Mi Vida’ en vele andere tv- en toneelrollen. De inktzwarte komedie Uit Het Hoofd is een voorstelling over een leven dat lijkt op dat van haarzelf. Toevallig speelt ze namelijk een actrice die haar leven beschouwt. Ze wordt bijgestaan door de jonge actrice Kaatje Kooij die haar souffleuse speelt en daarom Oortje wordt genoemd. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 23 euro.
  Het absurdistische collectief Zoutmus brengt op vrijdag 2 december met Jungleprinter een avond bomvol spetterende muziek, spektakel en verwarring. Verwacht veel absurde humor en verrassingen, zoals de mannen van Monthy Python dat vroeger ook konden. Het lijkt een chaotisch geheel, maar is stiekem tot in de puntjes geregisseerd. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 22 euro
  Het Amsterdamse ensemble. Fuse bestaat 10 jaar. Op de golven van een nieuwe, klassieke muziekscene breekt de groep in 2015 door bij het grote publiek als huisband van Podium Witteman. Inmiddels is Fuse honderden optredens, drie albums en een Edison Publieksprijs verder. En donderdag 8 december staat de groep dus in het Hoftheater Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 22 euro.

  Publiekslieveling

  Niemand lijkt meer om Stefano Keizers heen te kunnen. Op vrijdag 9 december brengt hij zijn derde voorstelling Hans Teeuwen op de planken in het Hoftheater. Zijn voorgaande voorstellingen werden door pers en publiek lovend ontvangen. Hij is veel op tv en werd de publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro.
  Muziek overstijgt generaties. Daarom nemen Buddy Vedder & A Perfect Combination de bezoekers op zaterdag 10 december mee terug naar de jaren ‘70 en ‘80, waar ze de helden eren die ons zijn ontvallen, maar die door hun muziek onsterfelijk zijn geworden. Beleef de grootste hits van ‘Legends’ als George Michael, Prince, Michael Jackson, Glen Frey (The Eagles), Maurice White (Earth Wind & Fire) en Whitney Houston (vertolkt door Marlayne Sahupala) dankzij de swingende band onder leiding van Danny Sahupala. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 28,50 euro.
  Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hoftheater.nl of op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361.

  Stefano Keizers. Foto: Julie Hrudova

  361.