Presentatie kinderboekenschrijfster Annet Jacobs (8 tot 12 jaar)

  Bibliotheek, Raalte
  30 november 2022
  15:00 uur


  RAALTE – Kinderboekenschrijfster Annet Jacobs komt op woensdag 30 november naar de bibliotheek in Raalte. Het programma van de middag is gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar.

  Als kind wilde ze zeemeermin worden. Of schrijfster. Het werd dat laatste. Hoe dat zo gelopen is, komt ze vertellen. Want hoe word je dat dan: schrijver? Jacobs schrijft boeken in de beroemde ‘Het Geheim Van’-reeks van Uitgeverij Leopold. Ze debuteerde in 2012 met ‘Het geheim van de dansende beer’. Dit boek werd genomineerd voor de Hotze de Roosprijs. In 2019 werd ‘De verliefde juf wordt spion’ getipt voor de kinderjury. Haar bestseller ‘De TikTokChallenge’ staat in de TIP25 makkelijk lezen titels en is genomineerd voor de Tina Beste Boek Award 2022.
  Aanvang is om 15.00 uur. De entree is gratis. Wie zeker wil zijn van een plek, kan zich het beste aanmelden via www.bibliotheeksalland.nl.
  In november staat de agenda van de Bibliotheek Salland bol van de activiteiten, voor alle leeftijden. Het is de themamaand Nederland Leest, over oud worden en jong blijven. Er zijn ook lezingen van Ronald Giphart, Loes den Hollander en Marjan Berk.

  Annet Jacobs. Foto: Emiel Muiderman