Startbijeenkomst IkToon

  Hoftheater, Raalte
  30 november 2022
  18:30 uur


  RAALTE – Alle culturele verenigingen en kunstenaars (zowel professionals als amateurs) uit de gemeente Raalte zijn op woensdag 30 november welkom bij de startbijeenkomst van IkToon in het Hoftheater in Raalte. Tijdens deze bijeenkomst wordt er nagedacht over de invulling van IkToon 2023.

  IkToon biedt een podium aan alle (amateur)kunstenaars. In mei 2022 vonden in het kader daarvan verschillende activiteiten plaats in Heino, Raalte, Mariënheem en Luttenberg. De stuurgroep is nu op zoek naar culturele verenigingen en (amateur)kunstenaars uit de gemeente Raalte die in 2023 mee willen doen aan deze kunstzinnige week. IkToon vindt dan plaats van 1 tot en met 6 juni. Er is bovendien een speciaal verzoek aan verenigingen en kunstenaars uit Broekland, Lierderholthuis, Laag-Zuthem, Heeten en Nieuw-Heeten om naar de startbijeenkomst te komen. Het zou namelijk mooi zijn als ook deze dorpen in 2023 meedoen aan IkToon.
  De startbijeenkomst duurt van 18.30 tot 20.00 uur. Aanmelden kan door voor vrijdag 25 november een e-mail te sturen naar cultuur@raalte.nl o.v.v. IkToon startbijeenkomst.