Salland Café: Verslingerd aan het Sallandse water

  Landgoed Groot Zwaaftink, Heeten
  25 november 2022
  12:00 uur


  REGIO – Op vrijdagmiddag 25 november vindt een Salland Café plaats bij Landgoed Groot Zwaaftink in Heeten. Het thema is ‘Verslingerd aan het Sallandse water’. De bezoekers mogen meedenken over de toekomst van het Overijssels Kanaal en de IJssel.

  Er worden al jaren gesprekken gevoerd over het beter beleefbaar maken van die Sallandse wateren. Welke kansen zien de deelnemers? Het programma begint met een rondleiding langs het Overijssels kanaal. Hierbij geeft Waterschap Drents Overijsselse Delta uitleg over de wateropgaven, de recreatie en vismogelijkheden. Daarna komen binnen drie onderwerpen aan de orde: de kansen voor het beleefbaar maken van het Overijssel Kanaal; de kansen voor recreatiemogelijkheden op en langs het water en het verhaal van de IJssel & IJsselvallei: van Westervoort tot Kampen!
  Vier keer per jaar komen bewoners, ondernemers, organisaties en overheden in het kader van het Salland Café bijeen. Het programma duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie en aanmelding zie www.dekrachtvansalland.nl/agenda.