Nieuwjaarsvolleybaltoernooi

  Sporthal de Achterberg, Luttenberg
  22 januari 2023
  00:00 uur


  LUTTENBERG – De sporthal in Luttenberg vormt op zondag 22 januari de locatie voor het jaarlijkse nieuwjaarsvolleybaltoernooi. Aan dit gezellige toernooi doen doorgaans vriendenteams uit de hele regio mee. De inschrijving is inmiddels geopend.

  Drie jaar na de laatste editie gaan de ballen weer vliegen in Luttenberg. Zo’n twintig teams, bestaande uit familieleden, sportvrienden of buren komen dan naar het evenement in sporthal De Achterberg. De inschrijving loopt tot 21 december. De organisatoren laten weten dat ze een compact speelschema maken. “De laatste keer, in 2020, kregen we als opbouwende kritiek dat de poules te groot waren geworden en die terechte feedback nemen we ons ter harte”, meldt de organisatie, die nu streeft naar poules van vijf teams. “Bij voldoende animo besluiten we om twee toernooirondes te houden, in de ochtend en de middag.” Ook doet de organisatie zijn best om teams naar sterkte in te delen.
  Deelnemende teams moeten bestaan uit zes of meer spelers en de minimumleeftijd is 15 jaar. Uiteraard is de kantine de hele dag geopend voor de derde helft. De deelnamekosten bedragen 20 euro per team. Aanmelden kan tot 21 december. Stuur een mail naar volleybaltoernooiluttenberg@gmail.com of kijk op Facebook en Instagram (@volleybaltoernooiluttenberg).