3Koteboebo (uitverkocht)

  Hoftheater, Raalte
  19 november 2022
  00:00 uur


  RAALTE – Wat voorstellingen betreft, doet het Hoftheater het volgende week even rustig aan. Het gebouw wordt namelijk ook vaak verhuurd als locatie voor vergaderingen, symposia en andere bijeenkomsten. Toch staan er twee publieke activiteiten op het programma: op woensdag 16 november een ’60 minuten met’ met de nieuwe wethouders van Raalte en op zaterdag 19 november volgt een vrolijke voorstelling van 3Koteboebo.

  In de tour ‘60 minuten met’ worden bijzondere Sallanders in de schijnwerpers gezet. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk hen het hemd van het lijf over werk en passie. Op woensdag 16 november zijn er dus maar liefst vier gasten: Ben Nijboer (BurgerBelangen), Gerria Toeter (CDA), Alexander Kreule (VVD) en Breun Breunissen (BurgerBelangen). Kaarten kosten 5 euro (inclusief koffie/thee). Aanvang is om 20.00 uur.
  De voorstelling ‘Noe mo’j oppass’n!’ van 3Koteboebo uit Lettele op zaterdag 19 november is al uitverkocht. De mannen sluiten hun tournee deze avond af. De opbrengst van deze avond is bestemd voor hun dorpsgenoot Jan Brinkhof. Hij zet al jaren gaarkeukens op in Peru voor de minderbedeelden.
  Kaarten bestellen voor ’60 minuten met’ kan via www.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361.