Intocht Sinterklaas (om 13.55 en 15.55 uur)

  Hoogerheyne, Heino
  12 november 2022
  00:00 uur


  RAALTE – Sinterklaas en zijn gevolg komen op zaterdag 12 november aan in Raalte en Heino. Deze twee intochten worden georganiseerd door Sinterklaas Raalte, onderdeel van Scouting Raalte. Dat gebeurt in overleg met de gemeente Raalte en de winkeliersverenigingen ROV en HWV. Alle kinderen worden opgeroepen om verkleed als Piet te komen en alvast de Sinterklaasliedjes te oefenen.

  Het programma in Raalte vindt dit jaar plaats op de Herenhof. Dus niet, zoals gewoonlijk, bij de Zwaan. Dit, zo laat de organisatie weten, in verband met vergunningstechnische redenen. Het programma begint om 13.45 uur. Vanaf dan is er muziek op en rondom het podium. De Sint wordt rond 14.00 uur verwacht. De Hoofdpiet kletst de boel aan elkaar en Sinterklaas en de rest van de Pieten zijn er natuurlijk ook weer bij. Het terrein is dit jaar iets ruimer opgezet, maar heeft zoals altijd een groot kinderplein.
  De Sint wordt die middag ook verwacht in Sporthal Hoogerheyne in Heino. Daar krijgen de kinderen en hun ouders/verzorgers twee maal een programma aangeboden. Het eerste programma start om 13.55 uur (inloop vanaf 13.30 uur); het tweede om 15.55 uur (inloop vanaf 15.30 uur). In verband met de beperkte capaciteit van de sporthal wordt gewerkt met kaartjes. Die zijn gratis, maar dienen wel vooraf gereserveerd te worden (voor zowel ouders/verzorgers als kinderen). Reserveren kan via https://reserveren.sinterklaas-heino.nl/event/intocht-heino. Deze link staat ook op de Facebook pagina van ‘Winkelen in Heino’.