Voorstellingen Young Tavenu (19.30 uur) en Tavenu (20.15 uur)

  De Slinger, Wijhe
  26 november 2022
  00:00 uur


  WIJHE – Tavenu uit Wijhe staat op vrijdag 25 en zaterdag 26 november weer op de planken in De Slinger in Wijhe. Zowel de leden van Young Tavenu als de volwassenen spelen die avond stukken.

  Het programma van de avonden begint om 19.30 uur (zaal geopend vanaf 19.00 uur) met Young Tavenu. Zij treden op met een combinatie van de toneelstukken ‘Het bed van Napoleon’ en ‘Maar menéér’. In het stuk is een duo erg druk met het aannemen van allerlei rollen, maar of iedereen daar plezier aan beleeft, dat is nog maar de vraag. Vervolgens zijn om 20.15 uur de volwassenen aan de beurt. Zij brengen het stuk ‘Lessen in moord’. De bezoekers nemen plaats in de collegezaal van professor Kleine en mogen tijdens hun ‘examen’ ook zelf als detective aan de slag. De avonden worden afgesloten met een verloting.
  De entree bedraagt 7,50 euro p.p.; donateurs betalen 10 euro voor twee personen. Het is mogelijk om aan de kassa donateur te worden. De entree geeft toegang tot beide stukken. Het staat iedereen vrij om alleen het stuk van Young Tavenu of dat van de volwassenen te bekijken.
  In december starten de repetities van het nieuwe stuk van Tavenu. Nieuwe leden zijn welkom. Voor meer info mail naar tavenu.wijhe@gmail.com of stuur een bericht via Facebook of Instagram.