Kick-off bijeenkomst Ondernemerskring Olst-Wijhe

  Holstohus, Olst
  6 december 2022
  19:30 uur


  OLST/WIJHE – De Ondernemerskring Olst-Wijhe gaat op dinsdag 6 december officieel van start. Dat gebeurt tijdens een ‘kick-off’-bijeenkomst in het Holstohus in Olst. Inmiddels hebben vijftien ondernemers uit de gemeente Olst-Wijhe zich opgegeven voor het initiatief. De nieuwe vereniging wil samenwerken met andere en al bestaande groepen van ondernemers zoals Natuurlijk Olst en Gastvrij Wijhe.

  Erwin van Weeghel, een van de initiatiefnemers, zegt hierover: “We willen samen een sterke gesprekspartner worden voor de gemeente, (kennis-)bijeenkomsten organiseren, onze belangen behartigen in de regio en natuurlijk financiële voordelen behalen.”
  Als eerste gaat de vereniging inzetten op het overleg met de gemeente over een economische visie én op het binnenhalen van ondersteunende subsidies. “Er zijn heel veel kansen en mogelijkheden, echter worden deze grotendeels niet benut en dat moeten we veranderen”, stelt Van Weeghel.
  De kick-off in het Holstohus begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Na een welkomstwoord door de initiatiefnemers (naast Van Weeghel ook Bas Jansen en Peter Traas) volgt een inleiding door Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, over het belang van lokale vereniging van ondernemer, het optimaliseren van het ondernemersklimaat en de actualiteit. De bezoekers krijgen ook gelegenheid om vragen te stellen. Daarna lichten de initiatiefnemers hun plannen toe, waarna wethouder Hans Olthof nog het een en ander vertelt. Het programma wordt rond 21.00 uur afgesloten met een borrel.
  Voor meer informatie en/of aanmelding zie ondernemerskring-olst-wijhe.nl, mail naar aanmelden@ok-olst-wijhe.nl of bel 06-51612972 (Bas Jansen).