L:ezing over forensische ggz

  De Bastiaan, Olst
  21 november 2022
  20:00 uur


  OLST – Tinie Hendriks en Dirk Dijkslag verzorgen op maandag 21 november een lezing over de wereld van de forensische ggz in de Bastiaan in Olst. De twee werken allebei bij Transfore, onderdeel van Dimence Groep.

  Deze organisatie behandelt forensische patiënten die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen, mede als gevolg van psychiatrische of psychische problematiek. Iemand kan vrijwillig meewerken aan een behandeling, maar deze kan ook als voorwaarde worden gesteld of verplicht worden opgelegd in een vonnis. Naast een algemene inleiding op het thema gaan Tinie en Dirk samen met een professionele ervaringsdeskundige en een patiënt met de aanwezigen in gesprek. Bijvoorbeeld om verschillende dilemma’s te bespreken die verbonden zijn met de forensische zorg of om vragen te beantwoorden.
  De organisatie van de avond is in handen van ’t Nut. Aanmelden via www.nutolstdeventer.nl. De entree bedraagt 6,50 euro inclusief een kopje koffie/thee voorafgaand aan de lezing. Leden van ’t Nut betalen 5 euro. Aanvang is om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur.