The Bentleys & The Bendella’s (uitverkocht)

  Hoftheater, Raalte
  27 oktober 2022
  00:00 uur


  RAALTE – Het Hoftheater krijgt volgende week bezoek van The Bentleys & The Bendella’s, Martijn Kardol en Esther Groenenberg & band. Het muzikale gezelschap The Bentleys & The Bendella’s brengt op donderdag 27 oktober een muzikale ode aan de ladies van de jaren 50 en 60 (al uitverkocht), cabaretier Martijn Kardol komt zaterdag 29 oktober naar Raalte en Esther Groenenber & band zijn op zondagmiddag 30 oktober te gast.

  Cabaretier Martijn Kardol werd met zijn eerste programma ‘Bang’ genomineerd voor Neerlands Hoop. ‘De Situatie’ is na ‘Welkom’ zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 19 euro.
  Esther Groenenberg vraagt zich zondagmiddag 30 oktober in haar concertprogramma af waarom bepaalde liedjes haar zo raken en waarom sommige teksten ons collectief ontroeren. Haar eigen liedjes (die ze zelf, maar ook met Bertolf en Daniël Lohues schreef) staan centraal, maar ze zoekt ook naar tekstuele parels in haar platenkast. Aanstekelijk, geestig, sprankelend, onderhoudend en met loepzuivere stem, prachtig pianospel en zingende topmuzikanten. Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten kosten 19,50 euro.
  Tickets bestellen kan via www.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361.

  Esther Groenenberg & band. Foto: Photo-Anya