Start lampionnenoptocht Hallowieje

  Party- en pannenkoekenrestaurant Lokate, Wijhe
  21 oktober 2022
  19:00 uur


  WIJHE – Tot en met zondag 23 oktober staat Wijhe weer in het teken van Halloween, oftewel Hallowieje. Alle inwoners van Wijhe zijn gevraagd om de tuin en/of woning te versieren. Daarnaast zijn er diverse speciale activiteiten in het dorp.

  Na het succes van vorig jaar is er op donderdag 20 oktober weer een Trick or Treat waarbij kinderen (al dan niet met hun ouders) verkleed als griezelfiguur langs de versierde straten en huizen kunnen gaan om lekkernijen te scoren. Wanneer er open wordt gedaan moeten ze zo hard als ze kunnen ‘trick or treat’ roepen. Even voor de duidelijkheid: alleen de huizen die in Halloweensfeer zijn gebracht doen mee. Trick or treat duurt van 19.00 tot 21.00 uur.
  Op vrijdag 21 oktober staat de jaarlijkse lampionnenoptocht weer op het programma. Vertrek is om 19.00 uur bij Party & Pannenkoeken restaurant Lokate. Deelname kost 2 euro per kind (inclusief lampion, glaasje limonade en een suikerspin). Voor kinderen van gasten van het restaurant is deelname gratis. Lokate staat de hele week (tot en met zondag) in het teken van Halloween. Ook de bediening is verkleed. Oop zaterdag 22 oktober volgt daar de jaarlijkse spooktocht. Om 19.00 uur vertrekt een groep voor kinderen (en volwassenen) die het een beetje spannend vinden, vanaf 19.30 uur worden de geesten en spoken echt wakker en zijn ze in topvorm. Het is mogelijk om voor de spooktocht in het restaurant te eten. Reserveer op tijd! Vol is vol. Na afloop, rond 22.30 uur, volgt er een afterparty bij Lokate met muziek en de griezels. Toegang en hapjes zijn gratis. Deelname aan de spooktocht kost 6 euro voor de kindertocht en 12 euro voor de volwassenentocht. Kaarten zijn te koop bij Primera Schippers in Wijhe en bij het Party & Pannenkoeken restaurant. Ook kunt u telefonisch bestellen op: 0570 524261. Zie verder ook www.lokate.nl.