Start spooktoch Hallowieje (vanaf 19.00 uur) met na afloop afterparty

  Party- en pannenkoekenrestaurant Lokate, Wijhe
  22 oktober 2022
  01:00 uur


  WIJHE – Party & Pannenkoeken Restaurant Lokate houdt op zaterdag 22 oktober opnieuw de jaarlijkse spooktocht van Hallowieje. De route start bij party- en pannenkoekenrestaurant Lokate en eindigt daar ook.

  “Heb je stalen zenuwen? Dan kun je ze tijdens deze tocht testen. Onze spoken en griezels zijn overal langs de route verscholen om je de stuipen op het lijf te jagen”, zo laat de organisatie weten. Om 19.00 uur vertrekt een groep voor kinderen (en volwassenen) die het een beetje spannend vinden, vanaf 19.30 uur worden de geesten en spoken echt wakker en zijn ze in topvorm.
  Het is mogelijk om voor de spooktocht in het Restaurant te eten. Reserveer op tijd! Vol is vol. Na afloop, rond 22.30 uur, volgt er een afterparty bij Lokate met muziek en de griezels. Toegang en hapjes zijn gratis.
  Deelname aan de spooktocht kost 6 euro voor de kindertocht en 12 euro voor de volwassenentocht. Kaarten zijn te koop bij Primera Schippers in Wijhe en bij het Party & Pannenkoeken restaurant. Ook kunt u telefonisch bestellen op: 0570 524261.