Familiemusical Schoolreisje naar het strand met Peppa Pig (13.30 en 16.00 uur)

  Hoftheater, Raalte
  22 oktober 2022
  00:00 uur


  RAALTE – In het Hoftheater zijn volgende week voorstellingen te zien van Firma Weijland en Consorten en Peppa Pig. Firma Weijland en Consorten brengt op vrijdag 21 oktober de humoristische muzikale voorstelling ‘Hundjun schrijft Jankbrieven’; een dag later, op zaterdag 22 oktober volgt de familiemusical ‘Schoolreisje naar het Strand’ met Peppa Pig, die die middag twee keer wordt opgevoerd.

  Hundjun schrijft Jankbrieven gaat over twee honden die elkaar in de nacht jankbrieven schrijven. M., de liefste bazin van Hundjun, is gestorven en wordt morgenvroeg begraven. Hundjun bereidt samen met hondvriend Kardoes een heus eigen requiem voor. Firma Weijland en Consorten bestaat uit de rasmuzikanten Dries Bijlsma (gitaar), Reinder van Raalte (piano), Maurits Boreel (viool), Willem de Jongh (drums) en Lucy Legeland en Jack Weijkamp (zang). Zij kennen elkaar al jaren van het conservatorium in Zwolle en spelen met veel plezier samen de sterren van de hemel. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 18,50 euro.
  De musical Schoolreisje naar het strand met Peppa Pig (2 ) is zaterdagmiddag 22 oktober twee keer te zien. De eerste show begint om 13.30 uur; de tweede om 16.00 uur. Zing en dans mee met de leukste liedjes en dansjes. En laat je verrassen door kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De entree bedraagt 19,50 euro (kinderen 1 euro korting).
  Kaarten bestellen kan via www.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via 0572 361 361.

  Peppa Pig. Foto: Wim Lanser