Open huis

  Uitvaarthuys Salland, Raalte
  12 november 2022
  11:00 uur


  RAALTE – Uitvaarthuys Salland in Raalte opent op zaterdag 12 november tussen 11.00 en 16.00 uur de deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen achter de schermen van een uitvaartcentrum. De bezoekers krijgen daarnaast tips en informatie over uitvaarten.

  “Elke uitvaart is uniek, want die is een afspiegeling van iemands persoonlijkheid”, vertellen uitvaartondernemers Alfons van Breen en Bas de Weerd. “Dus ook als je al eens bij ons binnen bent geweest is het zeker zinvol om 12 november langs te komen. Want een bezoek aan een uitvaartcentrum zonder dat je afscheid van iemand komt nemen is een totaal andere ervaring. In een ontspannen sfeer ontdek je wat er allemaal voor mogelijkheden zijn.”
  De bezoekers krijgen onder andere de familiekamers, de condoleanceruimte en de ruimte waar de laatste verzorging plaatsvindt te zien. Daarnaast mogen ze ook de rouwauto van binnen bekijken. “Wij vertellen graag over de mogelijkheden bij een uitvaart. Denk hierbij aan keuze in kisten, vervoer, horeca, bloemen en wat er verder nog bij komt kijken. Er is informatie over verlies- en rouwbegeleiding, maar ook op het gebied van uitvaartverzekeringen is er expertise aanwezig.”
  Op de Klompenmakershof is er genoeg parkeerruimte. Graag ook de ingang aan die zijde gebruiken. De koffie staat klaar.