Hendrik-Jan Bökkers

  Hoftheater, Raalte
  15 oktober 2022
  20:15 uur


  RAALTE – Het Hoftheater krijgt de komende week bezoek van Tim Akkerman & The Ivy League, cabaretier Alex Ploeg en Hendrik-Jan Bökkers (uitverkocht).

  Tim Akkerman was vroeger de zanger/gitarist van Di-Rect. Met The Ivy League brengt hij op donderdag 13 oktober een gevarieerd theaterconcert: van stevige rock tot compleet akoestisch, via de muziek van Buddy Holly, zijn grote held Bruce Springsteen tot vele nieuwe eigen songs. Tim streeft altijd naar pure en muzikale concerten op het hoogste niveau. Kaarten kosten 23,50 euro.
  Alex Ploeg, vrijdagavond 14 oktober te gast in het Hoftheater, werd al door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent; door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Nu is hij terug met EGO. Kaarten kosten 21 euro.
  Op zaterdag 15 oktober volgt een optreden van Hendrik-Jan Bökkers. Dat is al uitverkocht.
  De drie voorstellingen/concerten beginnen allemaal om 20.15 uur. Tickets bestellen kan via de www.hoftheater.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via 0572 361 361.

  Foto: Tim Akkerman & The Ivy League. Foto: Bianca van Dijk