donderdag 08 december 2022 | WEEK 49 |

Deze week in de krant

0245692_Offenberg.jpg

60-jarig huwelijksfeest van Theo en Doortje Offenberg-Oosterlaar

HEINO - Theo en Doortje Offenberg-Oosterlaar uit Heino vierden op 23 november hun 60-jarig huwelijk. Dat gebeurde samen met het gezin, familie en buren. Ook burgemeester Martijn Dadema ging even op de koffie.

0244724_Boek.jpg

Historische Vereniging Wijhe geeft boek ‘Wijhe november 1813’ uit

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe heeft het boek ‘Wijhe november 1813’ uitgegeven. Het boek vertelt het verhaal van de 22-jarige burgemeester Gilles Schouten die in 1813, aan het einde van de Franse overheersing, de doortrekkende Kozakken opving en hielp om ze de IJssel bij Wijhe over te steken om

0244519_Bergklanken.JPG

Top 2000-concert van de Bergklanken in kerk Luttenberg

LUTTENBERG - Muziekvereniging de Bergklanken verzorgt op zaterdag 10 december een speciaal concert in de kerk in Luttenberg. Het thema is ‘Samen op weg naar de Top 2000’.

spot_img

Sponsorevent van Doorpakken Salland in Op Duur

REGIO - Stichting Doorpakken Salland houdt op woensdagmiddag 14 december een sponsorevent in Brasserie Op Duur aan de Rijksstraatweg 109 in Den Nul. Doel van de bijeenkomst is te laten zien welke projecten vanuit de Sallandse gemeenschap zijn opgepakt en om fondsen te werven voor nieuwe projecten.

Brabantse zomer bij Heileuver

DALMSHOLTE - Met een expositie van vier Brabantse kunstenaars viert Heileuvers Schilderijenhuis de zomer. De tentoonstelling omvat verschillende disciplines, zo zijn er zijn ecodrukken, tekeningen, keramische objecten en linodrukken te bekijken.

Carolien Jonkman: Sterven en verandering

Deze week keek ik een mevrouw diep in de ogen. Zij voelde dat het haar tijd was om te sterven. Dit gevoel kreeg de ruimte. Daarna kon de mevrouw onderscheiden welke pijn, patronen en verdriet vanuit haar familie en eigen zielenlevens zij nog meer mag vrijmaken in zichzelf. Dus ondanks

Financieel beeld Olst-Wijhe positief, maar waken voor te veel optimisme

OLST/WIJHE - Het financiële beeld van de gemeente Olst-Wijhe is voor de komende jaren positief. Dat stelt Olst-Wijhe zelf op basis van de begroting en de meerjarenraming die het college heeft opgesteld. Toch waakt wethouder Hans Olthof (financiën) voor te veel optimisme.

Twee Kerstweekenden in het Raalter centrum

RAALTE – Het ROV houdt dit jaar twee speciale kerstweekenden. Natuurlijk met muziek, activiteiten en veel kerstsfeer. Bovendien start op vrijdag 9 december ook Raalte on Ice. Tot en met 8 januari staat er een ijsbaan op de Grote Markt. Iedereen mag er gebruik van maken. ’s Avonds is het

spot_img

Laatste nieuws

spot_img