Waar let je op bij de aanschaf van een nieuwe tas?

(Ingezonden mededeling)

Een tas, voor de één puur praktisch en voor de ander een absolute mode accessoires. Dat er verschil zit in tassen dat is natuurlijk geen verrassing, maar dat er zo ontzettend veel verschillende soorten, maten, merken en kleuren zijn, maakt het uitzoeken van een geschikte nieuwe tas er natuurlijk niet eenvoudiger op. Want zelfs wanneer je ongeveer weet wat je zoekt, is de kans dat in twee winkels exact dezelfde tas vindt, natuurlijk vrij klein. Mits het natuurlijk gaat om de tassen van een gerenommeerd merk. Om er dan toch voor te kunnen zorgen dat je niet uren door de stad loopt of dagenlang het internet hoeft af te struinen, zijn er een aantal eenvoudige stappen die je kunt doorlopen. Je zult namelijk zien dat wanneer je dit doet, het vinden van een nieuwe reistas op wielen voor je vakantie deze zomer, geen enkele uitdaging meer vormt.

Wat wil je betalen?

Een belangrijke eerste vraag bij het uitzoeken van een nieuwe tas, is natuurlijk het budget. Vaak weet je namelijk voor jezelf wel wat je kunt missen en wat de tassen die je mooi vindt zo ongeveer kosten. Door voor jezelf een budget vast te stellen, kom je ook niet in de verleiding om straks een tas uit te zoeken, die eigenlijk veel te duur is of die je helemaal niet kunt betalen. Vooral online is het handig om een budget te hebben. Op basis hiervan kan namelijk gemakkelijk en snel een eerste selectie worden gemaakt, zodat alle tassen die buiten budget vallen, ook niet zichtbaar zijn. Zo weet je dus zeker dat de tassen die je ziet, ook allemaal betaalbaar zijn. Houd er wel rekening mee dat er eventuele kosten bij kunnen komen voor het verzenden van de tas.

Waarvoor ga je de tas gebruiken?

Je kunt natuurlijk wel een bedrag in je hoofd hebben, maar alleen daarmee ben je er natuurlijk nog lang niet. De volgende stap is waar je je tas voor wilt gaan gebruiken. Het is namelijk een wezenlijk verschil of je je tas wilt gebruiken voor naar je werk en er ook een laptop, papieren en lunch in moet of dat je tas alleen wordt gebruikt om alledaagse dingen, zoals je telefoon in mee te nemen. Wil je een tasje die puur praktisch is en waar alleen je telefoon in kan en misschien je pasjeshouder en wat losgeld, dan is een messenger bag hiervoor bij uitstek geschikt.

Kies je voor duurzaam?

De meeste vrouwen hebben natuurlijk het liefste meerdere tassen waar ze uit kunnen kiezen. Zo zorgen ze ervoor dat er altijd wel een tas is die matcht bij de rest van de outfit. Hoe gaaf is het dat je de ene dag een seaside bag kunt pakken voor bij je nette jeans, terwijl je de andere dag kiest voor een messenger bag. Wanneer je meerdere tassen wilt, dan is het wel goed te weten dat materiaal, dus ook de duurzaamheid een grote rol speelt. Zo zal een leren tas doorgaans duurder zijn, dan wanneer je gaat kijken naar een tas van kunstleer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.