Trailrun van Team Sukerbiet op de Lemelerberg

0248350_TeamSukerbiet.jpg
.

LEMELERVELD – Team Sukerbiet uit Lemelerveld houdt op zondag 12 februari de HUBO Sukerbiet Trailrun. Op de Lemelerberg en de Archemerberg zijn routes uitgezet van 11 en 25 kilometer. De start is om 11.00 uur bij natuurcamping de Lemeler Esch in Lemele.

De lange route bevat maar liefst 350 hoogtemeters en de korte 155. Een letterlijk en sportief hoogtepunt is de top van de Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse Landschap uitsteekt. Het uitzicht hier is al een beloning op zich. Er kunnen maximaal 350 lopers meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro. Voorinschrijven (www.mijninschrijving.nl) kan tot en met 11 februari (18.00 uur), maar de inschrijving sluit als het maximale aantal deelnemers is bereikt.
De opbrengst komt ten goede aan de (KWF-actie) Alpe d’Huzes, waar Team Sukerbiet dit jaar aan mee gaat doen. Extra donaties zijn dan ook welkom. Zie voor meer info: www.teamsukerbiet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.