Inloopmiddag in Trefkoele+ in teken financiën en energiebesparing

DALFSEN – De gemeente Dalfsen houdt op donderdag 26 januari een inloopmiddag in de Trefkoele+ voor iedereen die zich zorgen maakt over de financiën en/of de energierekening.

Nederland heeft op dit moment te maken met een energiecrisis en oplopende inflatie. Sommige inwoners en ondernemers hebben daar heel veel last van en een aantal raakt dan ook in de (financiële) problemen. Iedereen die zich zorgen maakt over zijn/haar (energie)rekeningen of meer wil weten over energiebesparing is welkom. De inloopmiddag duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Er zijn diverse medewerkers van de gemeente aanwezig om vragen over energiebesparing, schuldhulpverlening en werk & inkomen te beantwoorden. Verhinderd, maar wel graag advies? Kijk dan eens op www.dalfsen.nl/hulp, bel met Samen Doen in Dalfsen op tel. 14 0529 of mail naar samendoenindalfsen@dalfsen.nl. Dezelfde inloopmiddag wordt het komende half jaar ook in de overige kernen georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.