Infoavond bij Motion Milon over nieuwe mobiliteitsapparaten

(Advertorial)

RAALTE – Motion Milon houdt op woensdag 25 januari een informatieavond in het teken van de nieuwe Milon Five mobiliteitsapparaten.

“Hoeveel tijd per dag zit jij achter je bureau, op de bank of in de auto? Juist, het merendeel van de dag! Daardoor krijgen veel mensen last van hun rug, nek, schouders en/of heupen. Met de Milon Five bieden we de oplossing om deze klachten te verminderen, te genezen of te voorkomen”, meldt Mariëlle Nahuis, eigenaresse van Motion Milon. Ze vervolgt: “Verkorte spieren en verkort bindweefsel leiden vaak tot diverse klachten. Door het vele zitten en te veel werkzaamheden in voorovergebogen houding uitvoeren, verkorten je spieren en verkleeft jouw bindweefsel. Met de mobiliteitstraining op de Milon Five verleng je spieren en maak je bindweefsel sterker. En je brengt de wervels in lijn. Hiermee wordt beweeglijkheid en souplesse gestimuleerd. Het concept van de Milon Five mobiliteitsapparaten komt, net als de Milon Cirkel, uit Duitsland, waar ze veel gebruikt worden door fysiotherapeuten, met prachtige resultaten.”
Je kunt deze training perfect combineren met de kracht- en uithoudingstraining op de Milon Cirkel. Een training op de Milon Cirkel kost slechts 35 minuten en op de mobiliteitsapparaten Milon Five vijf tot tien minuten.
De informatieavond begint om 19.15 uur. Geef je snel op via www.motionmilon.nl/milon-five/ maar wees snel, want er is een beperkt aantal plaatsen. Motion Milon is te vinden aan de Grotestraat 25 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.