Gerton Nijmeijer nieuwe prins Sükkewottels

0248518_Prins.jpg
.

HAARLE – Gerton Nijmeijer is de nieuwe prins van CV de Sükkewottels uit Haarle. Afgelopen zaterdagavond werd zijn identiteit bekend gemaakt tijdens een gala-avond in De Veldkamp. Hij is de opvolger van Dennis de Eerste en Miranda de Eerste, het eerste prinselijk echtpaar in de geschiedenis van de Sükkewottels. Nijmeijer is rijschoolhouder, getrouwd met een echte droadnagel en vader van Janniek en Manouk. Hij riep in zijn proclamatie op om voortgang te boeken met betrekking tot de woningbouw en verkeersveiligheid in het dorp. Ook brak hij een lans voor de boeren. Thije Heuven is de nieuwe jeugdprins.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.