Deelkasten in Heino

HEINO – In Heino staan op dit moment meerdere deelkasten: in het Dorpshuus, in de RK kerk, in de Nicolaaskerk en aan de Dorpsstraat. In de andere kernen van de oude gemeente Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis, wordt er ook aan gewerkt. “Juist nu in deze tijd van energiearmoede roepen we iedereen weer op om weer houdbare etenswaren en/of toiletartikelen in de kasten te stoppen”, zo melden de initiatiefnemers. “Het zou in zo’n rijk land als Nederland niet nodig moeten zijn, maar de tweedeling in onze maatschappij wordt steeds meer zichtbaar. Veel mensen hebben het goed voor elkaar, hebben geen centje pijn, maar een ander deel kan de eindjes nauwelijks aan elkaar knopen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.