Bjorn van Emmen wint Decemberactie Gastvrij Wijhe

0247624_GastvrijWijhe.JPG
.

WIJHE – Bjorn van Emmen heeft de decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe gewonnen. Hij krijgt tien gratis haarbehandelingen bij Hairstudio Lise. De overige 28 winnaars van de actie hebben telefonisch bericht gehad.

De afgelopen weken was het weer stempelen geblazen bij de deelnemende winkeliers. Volle stempelkaarten konden tot en met zaterdag 24 december worden ingeleverd in de speciale bussen in het dorp. Uit de enorme stapel kaarten zijn op 27 december de winnende stempelkaarten getrokken.
Tijdens de actie waren er op twee zaterdagen nog extra trekkingen. De winnaars van de tussentijdse trekkingen dongen ook weer gewoon mee voor de hoofdprijs. Alle prijzen van de decemberactie werden weer beschikbaar gesteld door de ondernemers van Gastvrij Wijhe.

Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.