Hoofdtrainer Zwinselman weg bij SV Raalte

RAALTE – SV Raalte gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor aankomend seizoen. Het contract met huidige trainer Hendri Zwinselman stopt deze zomer en wordt na vier seizoenen niet verlengd. Voorzitter Paul Velsink: “Onder leiding van Zwinselman heeft het eerste elftal mooie resultaten gehaald. We zijn gepromoveerd naar de vierde klasse en er staat een jong team dat vooruit wil. Maar na vier jaar vinden we het tijd voor een nieuw gezicht. Dat is een gezonde ontwikkeling, zo houden we elkaar scherp.” Ondertussen richt Zwinselman zich met het eerste elftal op de tweede seizoenshelft. De club gaat voor een stabiele plek in de middenmoot dit seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.