Belgisch herenteam niet naar Handbaldagen

RAALTE – Handbalschool Salland houdt van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 december de Handbaldagen in sportcentrum Tijenraan in Raalte. Drie dagen boordevol handbal in de vorm van scholingen, workshops, toernooien, clinics én topwedstrijden.

In een eerdere aankondiging stond in de vorige zin het woord internationale nog voor topwedstrijden, maar dat kan weg. Het herenteam onder 17 uit België heeft namelijk afgezegd. Er stonden twee wedstrijden tussen Oranje onder 17 en het Belgische team gepland: op dinsdag 27 december om 18.45 uur en op woensdag 28 december om 18.15 uur. Maar niet getreurd, Handbalschool Salland heeft twee vervangende teams gevonden: op dinsdag gaat het om E&O/Hurry-up U21 en op woensdag om Aalsmeer U21. En dan is er op donderdag 29 december om 19.30 uur ook nog de wedstrijd tussen de Dames Oranje onder 20 tegen het eerste team van PCA Kwiek.
Op de site www.handbalschoolsalland.nl/handbaldagen-2022 staat het volledige programma. Via de website kunnen geïnteresseerden tickets kopen voor wedstrijden en/of zich aanmelden voor de andere programmaonderdelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.