Werkzaamheden herinrichting centrum van Raalte gestart

0242884_Centrum_Raalte_-_Herman_Nijland_Breun_Breunissen.jpg
.

RAALTE – De herinrichting van het Raalter centrum is vorige week woensdag begonnen. Aannemer Klink-Nijland startte met ondergrondse werkzaamheden. Die bestaan onder andere uit de aanleg van een infiltratiesysteem om hemelwater op te vangen.

Na afloop wordt er tijdelijke noodbestrating aangelegd. Deze werkzaamheden duren ongeveer vier weken. De winkels en woningen in het centrum zijn gewoon bereikbaar.
Elke donderdag vindt er tussen 15.00 uur en 17.00 uur een inloopmoment plaats in het Annahuis. Iedereen kan daar terecht met vragen over de werkzaamheden en de voortgang. Voor dringende vragen neem contact op met omgevingsmanager Jorinde van Klink-Nijland via 06 – 1287 4286. Voor meer informatie zie www.klink-nijland.nl/herinrichtinggrotemarktraalte of volg de facebookpagina van Klink-Nijland over de herinrichting www.facebook.com/HerinrichtingGroteMarktRaalte. Benieuwd hoe het centrum van Raalte eruit komt te zien? Kijk dan op www.raalte.nl/centrum.

Op de foto: Herman Nijland en wethouder Breun Breunissen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.