Trek op tijd aan de bel bij klachten aan de voet

(advertorial)

RAALTE – De pedicure van Voetencentrum Elferink helpt bij pijnklachten door kloven, likdoorns, ingroeiende nagels of schimmelnagels. Het advies is om niet te lang te wachten en contact op te nemen om een verergering van de klachten te voorkomen.

“Jammer genoeg ondernemen veel mensen pas actie wanneer er iets mis is. Ze kijken het even aan en stellen een behandeling uit wat in de meeste gevallen leidt tot een verergering van de voetproblemen. Ook voor onze voeten geldt dat periodiek onderhoud klachten buiten de deur houdt.” Het behandelen van eelt en kloven is pijnloos en geeft in combinatie met een verzorgende crème veel verlichting. Ook likdoorns zijn snel en pijnloos te verwijderen. De pedicure kan schimmel- en kalknagels dunner en mooier frezen, waarna er een advies wordt gegeven over diverse zalven en oliën voor de nabehandeling.
Voetencentrum Elferink is te vinden aan de Grotestraat 26 in Raalte, tel. 0572-745050. Zie verder www.voetencentrumelferink.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.