Stöppelkaters Show Night ‘Life is a Drag’ in Bij Lampe

0243616_Shownight_Drag_3_1.jpg
.

RAALTE – Carnavalsvereniging de Stöppelkaters maakt zich op voor het nieuwe carnavalsjaar. Tijdens de Stöppelkaters Show Night op vrijdagavond 18 november in Bij Lampe komt de nieuwe Prins uit de traditionele kattenbak tevoorschijn. Niet op de elfde van de elfde dus, maar een week later.

De opvolger van de aftredende Prins Marc 1 (Marc Surig) laat nog even op zich wachten. Waarom de Stöppelkaters hebben gekozen voor deze vervangende, latere datum is onbekend. Volgens het geruchtencircuit kan de nieuwe Prins pas op de achttiende aanwezig zijn…
Over de hele Show Night hangt een vleugje mysterie. Naast de onthulling van de nieuwe Prins der Stöppelkaters heeft de avond als thema ‘Life is a Drag’. Meerdere BR’ers (Bekende Raaltenaren) (ver)kleden zich als echte Drag Queens en voeren deze avond ieder een eigen act op. Wie er onder de make-up, sieraden en kleding verborgen zit, is de grote vraag. Door hints op social media en tijdens de avond zelf is het aan het publiek om daarachter te komen.
De Stöppelkaters Shownight ‘Life is a Drag’ begint om 20.30 uur.

Foto: Bekende Raaltenaren presenteren zich op de Stoppelkaters Show Night als echte Drag Queens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.