RTV Oost brengt Living Statues naar centrum Raalte

0244257_LivingStatues.JPG
.

RAALTE – Bezoekers van het Raalter centrum keken vrijdagmiddag vreemd op. Bij de Plas stond namelijk een groot ‘standbeeld’. Twee ‘living statues’ verbeeldden de Romeinse heerser/bevelhebber Julius Caesar en de Gallische koning Vercingetorix.

Het maakte allemaal onderdeel uit van opnames voor het nieuwe RTV Oost-programma ‘Special TV Undercover Statue’. Dit programma vloeit voort uit een eerder programma over de Special Olympics. Special TV wordt mede gemaakt door mensen met een beperking. Productieassistent Unique Oosterhuis vertelt: “Met Undercover Statue gaan we vier keer met living statues Overijssel in. Nu zijn we dus in Raalte. Een van de twee living statues is een bekend iemand, de ander is iemand die een standbeeld verdient of een groep vertegenwoordigt die er een verdient. De kijkers mogen zo meteen in de december proberen te raden wie de bekende personen zijn. Maar daarnaast maken onze specials ook reportages met bijvoorbeeld Sven Kramer. En die bevatten weer aanwijzingen over de identiteit van de bekende personen.”
Special TV Undercover Statue wordt op de vijf zaterdagen in december uitgezonden op RTV Oost. Aanvang is telkens om 17.30 uur (en vervolgens herhaling om het uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.