Prinswisselingsavond van de Diekschoevers in de Slinger

WIJHE – Op zaterdagavond 19 november maakt CV de Diekschoevers uit Wijhe de identiteit van de nieuwe prins en jeugdprins bekend. Dat gebeurt in residentie de Slinger. De avond heeft als thema ‘Als een wals’.

Voor de jeugd begint het programma om 19.00 uur. Prins Roemer neemt afscheid als regerend jeugdprins van Iesseldonk. Vanaf 21.00 uur begint het programma voor de volwassenen. Prins Roy en adjudant Joshua nemen afscheid en om elf over elf volgt de bekendmaking van de nieuwe prins.
Overigens houden de Diekschoevers op zaterdag 12 november hun jaarlijkse speculaasactie. Die dag gaan leden van de vereniging langs de deuren met speculaas. De opbrengst komt ten goede aan het kinder- en seniorencarnaval in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.