Nieuwe prins Diekschoevers meteen door de knieën

0244471_Prins_Sam_en_adjudant_Don.jpg
.

WIJHE – Prins Sàm de eerste regeert het komende carnavalsfeest over de Diekschoevers in Wijhe. Hij krijgt versterking van adjudant Don (tevens zijn broer). Hun identiteit werd afgelopen zaterdag bekend gemaakt tijdens een feestavond in de Slinger. De nieuwe prins ging vervolgens meteen door de knieën om zijn kersverse prinses Annelies ten huwelijk te vragen. Ze zei ja, waarna het feest kon losbarsten. Het programma van de avond begon met de jeugd. Voorafgaand aan de feestavond waren lootjes uitgedeeld aan de aanwezige jeugd en na een flinke draai aan het rad dat op nummer elf uitkwam, bleken er twee kandidaten naar voren te komen. Het waren de nieuwe jeugdprins Davy de eerste met adjudant Sem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.