Informatiebijeenkomsten van Adviesraad Samenleving Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – De Adviesraad Samenleving Olst-Wijhe houdt op donderdag 10 november twee informatiebijeenkomsten in Olst en Wijhe.

De bezoekers kunnen in gesprek gaan met leden (vrijwilligers) van de Adviesraad Samenleving en met de nieuwe wethouder van Sociaal Domein over verschillende thema’s, zoals de Wmo, de Jeugdwet, rondkomen met een minimum inkomen en kunnen meedoen, ook met een handicap. Iedereen die meer wil weten over wat de Adviesraad Samenleving Olst-Wijhe doet; zijn/haar mening wil geven of interesse heeft om lid te worden van de adviesraad is welkom. De eerste bijeenkomst in het Holstohus in Olst duurt van 17.30 uur tot 19.00 uur (inloop met broodje en soep om 17.00 uur); de tweede in het Langhuus in Wijhe van 20.00 uur tot 21.30 uur. Aanmelding (gewenst, maar niet verplicht) is mogelijk door een mailtje te sturen naar info@adviesraadsamenleving-olstwijhe.nl of te bellen naar Karin Köster, mob. 06 36157855.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.